pattanások a hátadon, combodon, fenekeden, máshol? itt a segítség!

EBOOK – pattanások a testeden? így küzdj ellenük!

Neked való az ebook?

  • Unod, hogy az arcápolási rutinod zseniális, de a testeden kialakuló pattanások ellen még nem sikerült hatékony rutint kialakítanod?
  • Folyamatosan küzdesz makacs pattanásokkal, mitesszerekkel, gyulladt komedókkal, foltokkal a tested különböző pontjain? Hátadon, combodon, fenekeden, válladon, stb?
  • Tanácstalan vagy, hogyan vegyed fel velük a harcot nyári időszakban?
  • Érdekelnek péntárcabarát tippek is, de kíváncsi vagy komplexebb megoldó útvonalakra egyaránt?

Ebben az ebookban nem szimplán termékajánlókat találsz, hanem az elejétől a végéig körbejárjuk a témát, hogyan hogyan tudod hatékonyan felépíteni a pattanások elleni rutinodat, legyen szó a tested bármelyik pontjáról, nyaktól lefelé.

Kortól és nemtől függetlenül hasznos lesz számodra az ebook, valamint arra is kitérünk, hogy mi a helyzet akkor, ha szoptatásos időszakban vagy, vagy éppen aktív várandósság áll fenn.

Különböző kategóriákon keresztül felépítve érted majd meg pontról pontra, milyen is a hatékony pattanások elleni rutin testápolásban, több féle rutinmintát kapsz leírásokkal, linkekkel, mindenféle árkategóriát érintve, a legpénztárcabarátabb drogériás ajánlásoktól kezdve, patikás termékeken át a drágább kategóriáig.

 Ár: 4000 HUF

Változtass, hogy legyen változás!

Elérhetőségek

Rutin kialakítása
rutin@okosszepseg.com

PR/együttműködések
management@okosszepseg.com

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.