Üdvözöllek itt nálam!

Ez itt egy frappáns gyorstalpaló azoknak, akik nemrég érkeztek az oldalra és abszolút nem értik miről van itt szó! 🙂

Tehát, az okosszepseg oldalon (leginkább instagramon) azt vitatjuk, hogyan kell ellenállni a szemét marketingnek, nem elhinni mindent, amikor épp nagy erőkkel ránk akarnak sózni egy terméket, és hogyan/mivel mosakodjunk, kenekedjünk, hogy ne essen le az arcunk!

Azt magyarázzuk, hogy nem a termék csomagolása, a cuki marketing, a szipi-szupi illatok kellene, hogy eldöntsék, hazamegy e veled a termék, vagy nem, hanem az, hogy nyújthat e számodra a választott termék pozitív változást a problémáidat illetően!

Nem a fürdővízben mosogatjuk egyetlen arcunkat valami kezünkbe akadt tusfürdővel, hanem veszünk egy megfelelő arclemosót/tisztítót, amely nem úszik mindenféle “fűszernövényben”, és nem szárít csikorgósra. (zsíros bőrt sem szárítjuk szét!)

Használunk hidratálókrémet, még akkor is, ha ezt valamelyik “nagy szakértő” megtiltotta a “lélegeznie is kellene a bőrödnek” buta címszó alatt! – igen, hidratálni a zsíros bőrt is kell 🙂

A hidratálókrém hidratálásra van, nem ránctalanításra, folttalanításra, és nem arra, hogy bármit is felvarjon, ami lóg!

Használunk fényvédőt az év minden áldott napján, még akkor is, ha megfelelő mennyiséget felkenve drága mulatság, ugyanis a ráncaidat, valamint a hanyagságból kialakult foltjaidat elvarázsoló invazív kezelések sokkal drágábbak lesznek, mikor azt veszed észre, hogy 10 évet öregedtünk a tükörben 5 év alatt. (nem, nem öregedni rossz, hanem smart-agingre törekszünk! :))

Nem vásárolunk össze minden Isten nyilát a boltban azért, mert van kuponunk, nem kevergetjük a krémeket otthon, nem járunk szoliba divatból, egészséges barnulás NINCS, nem tanácsolunk pattanások ellen szoláriumot, szárító kencéket és ehhez hasonló butaságokat másoknak!

Tisztítunk!
Hidratálunk!
Kenjük a fényvédőt!
A további hatóanyagokban pedig OKKAL fürdünk, miután utána olvastunk, mitől mit várhatunk!

Kenekedj velem!

Ne hagyd, hogy átverjenek a “natúr csodák”!

A “retinol” felirat a tubuson nem mindig retinolt rejt!

Tanulj velem!

#izgi