Az út, ami elvezetett idáig

Szia, Dóri vagyok!

„Majd kinövöd!“

Átlagos tini voltam, akinek nagyjából 12 éves kora óta szabdalták szét az arcát a mély, fájdalmas gyulladt pattanások. Később, olyan 15-16 éves koromra annyira eldurvult a helyzet, hogy hála Istennek a gimimtől 10 perc gyaloglásnyira volt a bőrgyógyász, adagolta is rendesen a patikás kencéket, de rutinról és fényvédelemről soha nem beszélt. Pár évig szórakoztam ezzel, 2018 végén pedig meguntam, és kezembe vettem az irányítást. Akkor már eléggé dübörgött külföldön a tudatos bőrápolás, a hatóanyagos fókusz, el is értem azt az állapotot, amit a fotón látsz.

Mi jöhet még ez után?

Hatalmas érvágás akkor jött, amikor 2021. év végén mononukleózisom lett, ami nem csak a szokásos szervi problémákkal járt együtt, de még az arcomat is szétbombázta. 2021. novemberében mindkét oldalon tele lettem gyulladt hatalmas pattanásokkal, ahogy a fotón is láthatod. Itt már tudtam, hogy megint csak magamra támaszkodhatok, és a megszokott jó gyulladáscsökkentő rutint magasabb szintekre kell emelnem!

Kitartó és hatékony rutin csodákra képes!

Igen, és én vagyok rá az élő példa! 2021. novemberétől hónapokon keresztül próbáltam javítani a bőrömön, míg el nem értem ezt az állapotot, amit a fotón látsz, 2022. április-májusában 🙂 

Ne keseredj el, mert ha ez nekem sikerült, akkor Neked is menni fog!

Változtass, hogy legyen változás!

Elérhetőségek

Rutin kialakítása
rutin@okosszepseg.com

PR/együttműködések
management@okosszepseg.com

Copyright © 2023 Divi. All Rights Reserved.