Póker őfelségével, avagy ALL-IN & HER MAJESTY by Elyn’s Lab Cosmetics |hirdetés

Biztos emlékeztek, hogy május 9-én Instagramon már megmutattam 3 igazán csúcs terméket a márkától (aki lemaradt, az itt olvasson: https://www.instagram.com/p/CdV2NQ_Na9n/), elevenítsük fel picit itt is.

A Queen of Hydration hialuronsavas, pantenollal gazdagított hidratálószérum minimum napi 2 alkalommal része az életünknek folyamatosan. Ahogy a májusi IG posztban is említettem, kihagyhatatlan géles, megáll benne a kanál textúrája van, és ennek ellenére szuper rétegezni – ez relatív és rutinfüggő. Imádom, hogy nem ragad tőle a rutinom, és nem csak hidratál a szérum, de támogatja a gyulladások mihamarabbi gyógyulását is – mire jó egy kis panthenol, több reflektorfényt érdemelne.

A Must-Have lemosójukból elvileg készülnek a literes kiszerelések, és szívből remélem, hogy hordós kivitel is elérhető lesz, csapolós formában, mert jelenleg ezzel fürdök – ekcémások biztos értik miről beszélek. 

Most viszont térjünk a lényegre, és jöjjön a két újdonság!

ALL-IN krém-géles hidratáló

Textúra, finish, rétegezés, mennyiség, meddig elég?

A termékről fontos hangsúlyozni, hogy kis csavarral készült krém-gél, igazi lágy, selymes, textúra, de nem lesz matt a hatása. 

Egy teljesen természetes lágy bőrfényt kölcsönöz, abszolút nem hivalkodóan zárlatos partybuszra emlékeztető diszkógömb, és nem is matt. 

Rutinok alkalmával szoktam ezzel a problematikával találkozni, mert sokan abszolút nem viselnek el az arcukon még egy minimális szintű természetes hatású fényt sem, és hiába kombi-zsírosabb bőrre is szuper terméknek találom ezt, ha matt az áhított hatás, nem leszel elégedett, viszont ez nem a Te hibád, nem a termék hibája. Hamar beszívódik, nyeli-falja a bőr, és igazán kevés is elég belőle, átlagosan kombi bőrre általában 2 borsónyival elégedett leszel – 2 borsó nagyjából fél pumpálásnyi.

Személyes tapasztalatok tőlem: rettentően nem szeretem, ha villogok, de a matt hatást sem kedvelem, nagyon szárazok az orcáim, a homlokom képes tocsogni egyedül, nekem az arcom benyel ebből 1 teljesen lenyomott pumpányit – ami legalább 4 borsó – így, hogy zsíros a homlokom, máshol száraz vagyok, orcáim rettentően repednek. Ez a mennyiség számomra kényelmes. Tehát tessék kikísérletezni, hogy Nektek mi az, ami kényelmes, kellemes. 

Én gond nélkül pakoltam még 2-4 szérumot is alá, értelemszerűen, ahogy növekedett a termékek száma a krém-gél alatt, úgy tartott tovább a beszívódás, ez viszont teljesen természetes.

Átlagos használattal minimum 2 hónapig biztos elég, 100 ml-s kiszerelés, kedvező áron.

Miért találom extrának?

Szkvalán, panthenol, Madecassoside, urea, foszfo-és szfingolipidek, valamint allantoin egy könnyű hidratálóban? Ez egy álomkategória egy mindenre is lobbanó, hisztis, pirosodó bőrnek, nem csak arcon, de még testen is.

Tudjuk, hogy bármilyen termék okozhat bárkinek problémát, minél hisztisebb a bőr, annál inkább jobb minimalizálni a termékek mennyiségét, amelyeket egymás mellé felsorakoztatsz egy felkent rutinban. Ebben a könnyű hidratálóban mindent megtalálsz, ami nyugtatja a hisztis, irritált, pirosodó bőrt. Nem szenved hiányt a bőr semmiben, ha tényleg vannak napjaid, amikor odáig jutsz egy esti rutinban, hogy tisztítasz és hidratálsz, mert másra nincs energia, és/vagy többet nem tolerál a bőröd. Számomra, és a folyton pirosodó arcomnak ez egy hatalmas segítség, és megkönnyebbülés. 

Istenien viselkedik a márka hialuronjával, arcod reggelre, mint a mázolt fánk (remélem ezzel mindent elmondtam)

HER MAJESTY mattító fényvédő 30-as UVA+UVB elleni védelemmel

Textúra, finish, rétegezés

Sűrű textúrájú, hibrid fényvédőről beszélünk, ami ahogy szárad, úgy mattul.

Most biztos azt kérdezitek magatokban, hogy a félig száraz arcommal mit teszteltem ezzel, de pont jó tesztalany voltam a homlokomon tocsogó, máshol száradó, orcákon repedő arcommal. Így tudok plusz tapasztalatot adni.

A matt hatás legalább 2, akár 3 órát bír, utána kifénylik, ha tényleg zsíros bőrről beszélünk. 

Amint felviszed, és dolgozod el, ragad, de ahogy szárad, úgy mattul, és nyoma sincs a ragadós érzésnek, szó szerint töményen száraz állapot áll be – ez a száraz állapot a homlokomon tökéletes érzést ad, orcáimon számomra nagyon zavaró, mert ott a legszárazabb a bőr.

Egyéb személyes tapasztalat tőlem: Ami a rétegezést illeti, az én bőröm a ténylegesen szoborrá mattító (nem csak azt ígérő) fényvédők alatt nehezen visel el bármit, viszont ez is relatív, próbálkozni lehet, de nem termékhiba, ha felpakolunk alá pl. hialuront, egyéb szérumokat, amelyek állaga inkább gélesebb felé halad, és potyog rólunk mindent. Ez egyszerűen nem összeegyeztethető.

Azt ne várjuk el, hogy majd egésznap matt lesz valami, mert az nem reális elvárás anélkül, hogy ne fejelnél bele 2 óránként egy vödör mattító púderbe, ha tényleg tocsog a bőr. 

Mi a helyzet a fényvédelmet nyújtó filterekkel?

A termék hibrid mivoltát cink-oxiddal kombinált 4 különböző organikus szűrő adja.
A cink-oxid UVA és UVB sugarak ellen is hatékony. Hisztisebb bőr esetén sokan ezt részesítik előnyben, de nem minden hisztis bőrre érvényes, hogy egyedül ezt a védelmet nyújtó összetevőt képesek elviselni. 

A benne lévő Avobenzone-ról tudni érdemes, hogy a munka oroszlánrészét UVA ellen teljesíti, azonban mivel részben gyengének mondható fotostabilitása van, kombinálni szokták fényvédőben mással, megfelelő hatást elérve.

Az Uvinul T-150 egy újgenerációs filter, UVB ellen kiemelkedő védelmet nyújt.

A benne lévő Tinosorb S-ről érdemes tudnod, hogy a teljes UVB és UVA tartományt lefedi, segít stabilizálni is más hatóanyagot, rendkívül fotostabil.

A Tinosorb M pedig szintén újgenerációs szűrő, széles spektrumú védelmet nyújt.

Biztos, hogy nem maradok fehér?

Türelmes eldolgozással, miután megvárod, hogy mattra száradjon, nem leszel lisztbemártott kivitelezésű a tapasztalataim szerint, de hibrid fényvédőről van szó, nem egy 100%-ban organikus szűrőket tartalmazó, egyből láthatatlan termékről. Valamint, mivel sűrű a textúra, és nincs is elillanó alkoholfelhő, nem várhatjuk el, hogy feldobom, és kész is vagyok. Valamit valamiért alapon.

Milyen bőrre vedd?

Amíg nem egy repedni képes száraz bőrön kened, addig egy átlagos (nem lightos, és nem is tömény) krém finishéhez fog hasonlítani, ha olyan száraz a bőröd, hogy repedni képes, akkor nem leszel elégedett szerintem.
Az ajánlás szerint nagyon zsíros bőrre az állag miatt nem a legjobb választás, de amilyenre képes mattulni-száradni, az én tocsogó homlokom imádja, én inkább támogatom zsíros bőrre, jó kis mattkedvelőknek, mint száraz bőrre.

Kérdések, amelyek felmerülhetnek:

DM-ben kaphatóak lesznek a termékek?

Igen, néhány héten belül.

Lesz 50-es fényvédő is a márkánál?

Más koncepció lesz, de lesz, remélhetőleg jövőre.

Milyen kiszerelésűek és milyen áron lesznek elérhetőek? 

Mindkét termék 100 ml-es, és egységesen 4990 Ft-ért lesz elérhető.

Lehetek bármelyik terméktől pattanásos? 

A fényvédőben van kakaóvaj, de összességében nem mondható problémásnak egyik sem. Problémája bárkinek lehet bármilyen terméktől, ez emberfüggő, bőrfüggő, termékfüggő.

A Holy Grailt kivezetik?

Egyelőre még elérhető, aki szereti, tudja vásárolni.

Lesz sűrűbb állagú hidratáló is? 

Lesz, remélhetőleg még ebben az évben (kulisszák: én ezt már most kenem, tesztelem)

„Parabén van benne, nekem ez nem tetszik”: 

A formula 0,003%-ban tartalmazza a „rettegett” parabént, nincs ok az aggodalomra. 

Ahogy Instagramon említettem, július 18-tól, hétfőtől csütörtökig legalább 6000 forintos vásárlás esetén ingyen szállítás van a webshopon! (elynslab.hu)