..but first, TISZTÍTÁS!

A tisztítás mindig a rutinod kezdő lépése, tehát ha reggel van, ha este, ha edzés után mész rendbe kapni magad, először mindig arcot mosol. Nagyon alap dologról beszélünk, szerintem a legalapabbról, ami létezhet, ha arcápolásról van szó, de amilyen egyszerű megnyitni a csapot, olyan hatalmas hibákat vétenek az emberek pont ennél a pofonegyszerű résznél.

Nie je k dispozícii žiadny popis.

Általában vagy az a probléma áll fenn, hogy nem tisztítotok hatékonyan és emiatt a minősége az egésznek elúszik, vagy átestek a ló másik oldalára, és túl durván álltok neki, mindenféle olyan készülékkel, kefével, ami messze nem az arcra való, hiába istenítik agyon, erős a szemét-marketing.

Az ESTI rutin duplatisztítása azt jelenti, hogy első lépésként vagy olajos tisztítóval vagy micellás vízzel eltávolítod a makacsabb szennyeződéseket, fényvédőt, esetleg sminket, ha van rajtad, utána második lépésként valamilyen vízbázisú tisztítóval eltávolítod a mindenséget és már kész is!

Nagyon fontos megjegyezni azt, hogy a tisztítás azt jelenti, hogy mi LETISZTÍTJUK az arcunkat, az nem tisztítás, hogy végigkensz valamit magadon, és aztán ott hagyod, semmiféle öblítésmentes tisztítást nem végzünk, az egy elsőosztályú katasztrófa.

A micellás vizet is le kell mosni, igen, nem vélelenül az első a sorban.

A REGGELI tisztításkor NEM végzünk duplatisztítást, mert akkor mát átesnél a ló másik oldalára, nem szabad túltisztítani!
Valakinek reggel a csapvíz is elég, és kezdi a rutinját, de maximum egy tisztítót használj, vízbázisút, ami az esti rutinban a második tisztítód.

Semmiképp ne használj reggel micellás vizet, nincs rá szükség, és az ilyen mattító hatású micellás vizekre meg pláne nincs szükség, semmiféle alkoholos tini tonik és egyéb butító marketing.

Ne dőlj be mindenféle “többet árt, mint használ” keféknek, home-spa keféknek, mert ezek durvák a bőrnek, és a hatékony tisztítás nem egyenlő a durvasággal!

Ha szeretnél valamilyen szerkentyűt, akkor egyedül szilikonos lazán vibráló mindenség jöhet szóba, semmi durva kefés stílusú tisztító eszközök.